top of page

Advent u BenkovCU

December 12, 2015

Advent u BenkovCU je manifestacija koja nas  je posebno oduševila u najbajkovito doba  godine, u vrijeme adventa. Zima i nije  bila tako zimogrozna jer nas je sve  grijala bogata  gastronomska ponuda izlagača duž benkovačke  šetnice, a tu je  bio i naš štand sa marljivo i vješt izrađenim božićnim ukrasima. Razne manifestacije i priredbe obogatile su sadržaje u našem gradu u vrijeme Adventa, da se može već polako mjeriti s Adventom u Beču.

Sudjelovali smo na benkovačkom kulturnom ljetu

January 21, 2016

Sudjelovanjem na manifestacijama benkovačkog  kulturnog ljeta predstavili smo se užoj i šroj javnosti sa našim aktivnostima i svestranim vještinama. Kuhali smo fiš na  Ravnokoratskoj fišijadi, pekli tradicionalnu i nadaleko poznatu  bukovačku deliciju- prisnac, ali uživali i bodrili  našeg puža na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u utrci puževa na manifestaciji "puževim korakom" i nismo se umorili nimalo. Kad god se ukaže prilika za druženjem  tu smo mi -  mali koraci.

Kreativne radionice

January 21, 2016

U suradnji sa Gradskom knjižnicom Benkovac organizirali smo nekoliko kreativnih radionica za djecu i njihove  roditelje. Izradili razne prigodne ukrase i suvenire skojima smo se predstavili na raznim manifestacijama u našem gradu ali i šire.  

Kad se male ruke slože, sve se može. Tako smo i mi  pokretanjem  ovakvih radionica pokrenuli djecu i mlade na sudjelovanje  u našim aktivnostima kako bi što kvalitetnije i kreativnije zajedno kroz  druženje proveli slobodno vrijeme. 

Ne planiramo se zaustaviti na tome, imamo dosta planova u ovoj godini, stoga pridružite nam se.

Please reload

bottom of page